Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Darts Actueel Winter Masters: Programma Dag 2

Vanavond staan de overige 4 tweede ronde partijen van de Darts Actueel Winter Masters op het programma. Lees hier hoe het programma van de tweede dag eruit ziet.

Dag twee van de Winter Masters begint met de finalist van de Dutch Open 2020, Brian Raman, tegen de 17-jarige Jurjen van der Velde. Van der Velde is een voormalig JDC-wereldkampioen.

In de tweede partij van de avond neemt de nummer 3 geplaatste en één van de nieuwe tourkaarthouders van het nieuwe seizoen, Berry van Peer het op tegen Vincent Kamphuis, die de afgelopen maanden vooral bezig is geweest om weer helemaal fit te worden.

In de derde partij zullen Danny van Trijp en Levy Frauenfelder het tegen elkaar opnemen. Een Brabants onderonsje met Van Trijp die in het begin van het jaar dichtbij een tourkaart was. Levy Frauenfelder zou allereerst niet meedoen aan het toernooi, maar zal Toon Greebe vervangen die met een ontsteking kampt.

De avond en de eerste ronde wordt afgesloten met de runner-up van de Dutch Darts Quarantine League. De nummer twee geplaatste Heine Uuldriks zal in de eerste ronde voorbij de 18-jarige Daan Bastiaansen, die in 2019 de Dutch Open bij de junioren wist te winnen en tweemaal de halve finales op het JDC WK bereikte.

Het format van de eerste ronde is best of 3 sets, best of 5 legs. Alle wedstrijden zijn live te zien op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Programma:
20:00 – Brian Raman vs Jurjen van der Velde
20:20 – Berry van Peer (3) vs Vincent Kamphuis
20:50 – Danny van Trijp vs Levy Frauenfelder
21:15 – Heine Uuldriks (2) vs Daan Bastiaansen

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *