Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Darts Actueel Winter Masters: Programma Dag 3

Vanavond staan de eerste twee kwartfinales van de Darts Actueel Winter Masters op het programma. Lees hier hoe het programma van de derde dag eruit ziet.

De avond zal meteen gestart worden met een kraker! De Dutch Darts Quarantine League, Development Tour 5 en Challenge Tour 10 winnaar Kevin Doets neemt het tegen Richard Veenstra. Doets versloeg in de eerste ronde Jimmy Hendriks met 2-0 in sets, terwijl Veenstra weinig problemen had met Moreno Blom. De heren kwamen dit jaar elkaar op Q-School ook tegen, toen Doets met 5-3 won.

In de tweede partij van de avond treft Arjan Konterman een bekende naam, Jitse van der Wal. Een herhaling van de Challenge Tour 4, die Van der Wal met 5-2 wist te winnen. Konterman rekende in de eerste ronde van de Winter Masters af met Owen Roelofs, in een thriller werd met 2-1 in sets gewonnen. Een goed scorende Jitse van der Wal wist in de eerste ronde eenvoudig af te rekenen met Patrick van den Boogaard, het werd 2-0.

Het format van de kwartfinales is best of 5 sets, best of 5 legs. Alle wedstrijden zijn live te zien op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Programma:
Kevin Doets (1) vs Richard Veenstra
Arjan Konterman vs Jitse van der Wal

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *