Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Darts Actueel Winter Masters: Programma Dag 4

Vanavond staan de laatste twee kwartfinales van de Darts Actueel Winter Masters op het programma. Lees hier hoe het programma van de vierde dag eruit ziet.

De avond begint met de partij tussen Heine Uuldriks en Brian Raman. Uuldriks verloor slechts één leg op weg naar de kwartfinales, er werd met 2-0 in sets gewonnen van Daan Bastiaansen. Brian Raman noteerde in de eerste ronde een gemiddelde van 98 tijdens een 2-0 overwinning in sets op een voormalig JDC-wereldkampioen, Jurjen van der Velde.

In de tweede en laatste kwartfinale op dag 4 komt de nieuwe tourkaarthouder vanaf volgende seizoen in actie, Berry van Peer. Hij gaat het opnemen tegen Danny van Trijp. Van Peer kwam in de eerste ronde terug van een 1-0 achterstand om uiteindelijk met 2-1 in sets te winnen van Vincent Kamphuis. Van Trijp won in de eerste ronde met 2-0 in sets van Levy Frauenfelder in een matige partij. Afgelopen seizoen speelden ze één keer tegen elkaar op de Development Tour, dat was een kwartfinale tijdens Development Tour 10. Van Peer wist met 5-2 te winnen, inclusief een 102 gemiddelde.

Het format van de kwartfinales is best of 5 sets, best of 5 legs. Alle wedstrijden zijn live te zien op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Programma:
Heine Uuldriks (2) vs Brian Raman
Berry van Peer (3) vs Danny van Trijp

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *