Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Heine Uuldriks

Darts Actueel Winter Masters: Programma Dag 5

Vanavond staan de halve finales van de Darts Actueel Winter Masters op het programma. Lees hier hoe het programma van de vijfde dag eruit ziet.

Dag 5 van de Darts Actueel Winter Masters zal beginnen met de halve finale tussen de nummer 1 geplaatste Kevin Doets en de ongeplaatste Jitse van der Wal. Doets wist op weg naar de halve finales te winnen van Jimmy Hendriks (2-0) en Richard Veenstra (3-0). Van der Wal was tot zover te sterk voor Patrick van den Boogaard (2-0) en Arjan Konterman (3-1). Beide heren wonnen dit jaar hun eerste PDC-titels, Doets won er één op de Challenge Tour en op de Development Tour en Van der Wal was succesvol op de Challenge Tour. Dit kan dus zeker een mooie partij worden.

De tweede halve finales gaat tussen twee geplaatste spelers, Heine Uuldriks tegen Berry van Peer. Uuldriks versloeg op weg naar de halve finales Daan Bastiaansen (2-0) en Brian Raman (3-1). Van Peer had twee keer een beslissende set nodig, dit gebeurde tegen Vincent Kamphuis (2-1) en Danny van Trijp (3-2). Beide heren troffen elkaar ook in de Dutch Darts Quarantine League, toen eindigde de wedstrijd in 6-6! Dat betekent dat er vanavond ook spektakel wordt gegarandeerd!

Het format van de halve finales is best of 5 sets, best of 5 legs. Alle wedstrijden zijn live te zien op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Programma:
Kevin Doets (1) vs Jitse van der Wal
Heine Uuldriks (2) vs Berry van Peer (3)

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *