Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Winter Masters logo

Darts Actueel Winter Masters: Programma Dag 6

Vanavond staan de grote finale van de Darts Actueel Winter Masters op het programma. Wie pakt de titel? Kevin Doets of Berry van Peer. Lees hier meer.

De finale van de Darts Actueel Winter Masters gaat tussen twee geplaatste spelers, de nummer 1 geplaatste Kevin Doets en de nummer 3 geplaatste Berry van Peer. Doets begon het toernooi met een 2-0 overwinning op Jimmy Hendriks, die in set 1 vier setdarts miste. In de kwartfinales finishte Doets erg sterk en won daardoor met 3-0 van Richard Veenstra. In de halve finales had Doets vrij weinig problemen met Jitse van der Wal, het werd 3-1 in sets.

Van Peer kende een moeilijk toernooi tot zover. In de eerste ronde kwam hij van een set achterstand terug om uiteindelijk met 2-1 in sets te winnen van Vincent Kamphuis. In de kwartfinales kwam Van Peer met goed spel 2-0 voor in sets, maar zag Danny van Trijp na de pauze helemaal terug komen tot 2-2 in sets. Uiteindelijk ging de vijfde set alsnog naar ‘Bionic’. In de halve finales tegen Heine Uuldriks gebeurde het tegenovergestelde. Van Peer kwam 2-0 achter in sets, maar na de pauze wist hij de laatste drie sets te pakken en bereikte daarmee alsnog de finale.

Beide heren speelden dit jaar al een paar keer eerder tegen elkaar. In de eerste speelronde van de Dutch Darts Quarantine League won Doets met 7-4. Ze kwamen elkaar in de halve finales opnieuw tegen, en ook deze keer was het Doets die won; 10-7. Op één van de laatste Development Tours van het jaar was het Van Peer die won, toen werd het 4-2.

Het format van de finale is best of 7 sets, best of 5 legs. De finale zal live te zien op het Youtubekanaal en Facebookpagina van Darts Actueel.

Programma:
Kevin Doets (1) vs Berry van Peer (3)

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *