Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Daryl Gurney en Gerwyn Price boeken belangrijke zeges in Rotterdam

Vanavond was de laatste avond van de Premier League 2019 in Ahoy. In totaal komen er drie Nederlanders in actie. De wedstrijden zonder Nederlanders zijn Gurney-Suljovic, Wright-Price en Wade-Smith. Lees hier de wedstrijdverslagen daarvan terug. 

Daryl Gurney vs Mensur Suljovic
De tweede avond in Ahoy begon met een partij tussen Daryl Gurney en Mensur Suljovic. Gurney begon beter aan de partij, want pakte de eerste twee legs van de partij. In de derde leg wist Suljovic met een 14-darter terug te breaken en hield via D6 zijn eigen leg voor 2-2. Met een 15-darter hield Gurney vervolgens zijn eigen leg. In de zesde leg brak Gurney voor de tweede keer in de partij met een 13-darter voor 4-2. Vervolgens gingen er 3 legs met de darts mee, waardoor ‘Superchin’ al een punt binnen had. Met een 84-finish in de tiende leg sleepte Gurney de overwinning eruit, met een 7-3 overwinning komt Gurney op 11 punten!

Peter Wright vs Gerwyn Price
De partij van de avond ging tussen twee heren die de punten hard nodig hadden voor de play-offs. Price begon goed aan de partij, hij pakte namelijk de eerste twee legs. Wright kwam vervolgens met finishes van 118,74 en 160 terug naar een 3-2 voorsprong. In de zesde leg gooide Price 7 perfecte darts, uiteindelijke pakte Price de leg in 11 darts voor 3-3. Vervolgens gingen er 4 legs met de darts mee. In de elfde leg brak Price met een 11-darter voor een 6-5 voorsprong en minimaal een punt. In de laatste leg van de partij miste Wright 2 darts op de dubbel voor een 62-finish en een punt, met een 56-finish pakte Price toch een moeizame 7-5 overwinning.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *