Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Daryl Gurney en Ricky Evans strijden om allereerste Euro Tour titel

Afgelopen avond werden de kwartfinales en de halve finales van de German Darts Championship gespeeld in Hildesheim. Lees hier alles terug van de halve finales.

De eerste halve finale ging tussen Daryl Gurney en Adrian Lewis. De eerste 2 legs gingen met de darts mee. In de derde leg miste Lewis drie darts op D16, met een 39-finish brak Gurney naar een 2-1 voorsprong. Met een 81-finish in 12 darts verzilverde Gurney de break voor een 3-1 voorsprong. In de vierde leg miste beide heren 2 darts op de de dubbel, maar uiteindelijk gooide Lewis D8 voor 3-2. Met een 47-finish hield Gurney zijn eigen leg voor 4-2. Lewis miste 2 darts op de dubbel voor 4-3, via tops plaatste ‘Superchin’ de tweede break en kwam op een 5-2 voorsprong. Met een 14-darter hield Gurney zijn eigen leg en kwam op matchpoint; 6-2. Met een 54-finish hield Lewis zijn eigen leg en kwam terug tot 6-3. Met een fantastische 10-darter brak Lewis terug naar 6-4. Met een 68-finish verzilverde ‘Jackpot’ de break en zette de stand op 6-5. Met een 13-darter hield Gurney nu wel zijn eigen leg en plaatste zich daarmee voor zijn tweede Euro Tour finale in zijn carrière.

De tweede halve finale ging tussen Keegan Brown en Ricky Evans. De eerste 4 legs gingen met de darts mee. In de vijfde leg brak Evans voor de eerste keer met een 16-darter. Met een 11-darter werd de break verzilverd voor een 4-2 voorsprong. Brown miste in zijn eigen leg een 82-finish voor 4-3, via D15 plaatste ‘Rapid’ de tweede break voor 5-2. Evans miste een 64-finish om de break te verzilveren, met een 50-finish maakte Brown de eerste break ongedaan; 5-3. Brown kon wederom in zijn eigen leg niet in 15 darts uit zijn, met een 49-finish kwam Evans op matchpoint; 6-3. Met een 16-darter hield Evans zijn eigen leg en bereikte ook zijn tweede Euro Tour finale in zijn carrière.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *