Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Daryl Gurney

Daryl Gurney heeft geen moeite met challenger Dobey

De Premier League is terug! Na een afwezigheid van 5 maanden keert de Premier League terug in Milton Keynes. De aankomende 6 dagen worden er 6 speelrondes afgewerkt, waar donderdag één speler afvalt. In de vierde partij van de avond nam Daryl Gurney het op tegen challenger Chris Dobey.

Daryl Gurney op weg naar whitewash

Chris Dobey mocht de vierde partij van de avond starten. Beide heren begon erg zenuwachtig aan de wedstrijd, maar het toch Daryl Gurney die via dubbel 10 meteen de break plaatste. Met een 16-darter werd de break verzilverd voor een 2-0 voorsprong voor de Noord-Ier. In de derde leg miste Dobey drie darts op de dubbel, waardoor ‘Superchin’ in 19 darts voor de tweede break zorgde. In 17 darts werd de break verzilverd.

Dobey houdt eigen legs, zege voor Gurney

In de vijfde leg miste Gurney een 62-finish voor 5-0, met een 16-darter zorgde Dobey ervoor dat hij op het scorebord kwam en terug kwam tot 4-1. In leg 6 kwam Dobey niet in de beurt van de Noord-Ier, waardoor hij via dubbel 4 er 5-1 van maakte. Met een 17-darter plaatste Gurney de derde break van de partij en pakte zo zijn eerste punt van de wedstrijd. Met de tweede 16-darter brak ‘Hollywood’ terug naar 6-2. Met een 90-finish in 12 darts wist Gurney de partij met 7-2 te winnen!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Daryl Gurney: 86,88 / 36,84%
Chris Dobey: 79,01 / 14,29%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *