Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Dave Chisnall eenvoudig langs Harrington voor plaats in kwartfinales

Woensdagavond worden de eerste 4 laatste 16 partijen voor de Grand Slam of Darts gespeeld. Lees hier alles terug over de partij tussen Dave Chisnall en Ryan Harrington. 

Dave Chisnall wist de eerste laatste 16 partij van Grand Slam of Darts te beginnen tegen Ryan Harrington. Harrington begon erg sterk aan de eerste leg met drie keer 140 maar miste de bull voor een 81-finish, toch wist Chisnall zijn eigen leg te houden met een 80-finish. Met een 52-finish plaatste Chisnall meteen de eerste break. Met een 16-darter verzilverde Chisnall de break voor een 3-0 voorsprong. Harrington miste in zijn tweede eigen de bull voor een 70-finish, met een 104-finish plaatste ‘Chizzy’ de tweede break. In de laatste leg voor de pauze miste Chisnall tops voor een 160-finish, met een prachtige 154-finish brak Harrington terug en gingen de heren pauzeren met een 4-1 tussenstand.

Na de pauze begonnen beide heren erg goed. Harrington miste dubbel 12 voor een 144-finish in zijn eigen leg, met een 13-darter brak Chisnall naar 5-1. Met een 14-darter verzilverde de Engelsman de break voor een 6-1 voorsprong. Met een prachtige 11-darter kwam Chisnall op 3 legs verwijderd van de overwinning. Met een 13-darter plaatste Harrington terug naar 7-2 en mocht de laatste leg voor de pauze beginnen. Chisnall miste in de tiende leg 2 darts voor de rebreak, met een 87-finish hield Harrington voor het eerst in de wedstrijd zijn eigen leg en zo gingen de heren voor de tweede keer pauze met een stand van 7-3.

Na de pauze hield Chisnall zijn eigen leg in 14 darts voor 8-3. Harrington miste tops om zijn eigen leg te houden, via D6 brak Chisnall en kwam daarmee op matchpoint; 9-3. Met een 15-darter hield ‘Chizzy’ zijn eigen leg en plaatste zich daarmee simpel voor de kwartfinales, 10-3 overwinning tegen Ryan Harrington!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dave Chisnall: 102,02 / 47,62%
Ryan Harrington: 96,47 / 37,50%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *