Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

De Decker met moeite langs Meulenkamp

Ron Meulenkamp mocht aantreden tegen de eerste Belg van de avondsessie op de allereerste PDC Euro Tour van dit jaar. Mike De Decker is zijn tegenstander.

Ron mocht zelf beginnen aan de wedstrijd en deed dat niet optimaal en kwam 1-0 achter. Meulenkamp die helemaal niet goed aan de wedstrijd begon komt zeer snel tegen een 2-0 achterstand aan. Mike de Decker die uitstekend staat te spelen krijgt in leg 3 eindelijk wat tegenstand van de Nederlander die leg 3 pakt en zo zijn eerste leg op het bord heeft staan.

Meulenkamp die een break achterloopt kwam dan ook nog 3-1 achter via een 76-finish. Meulenkamp die 103 gemiddeld staat te gooien komt terug naar 3-2. Meulenkamp die zijn break achterstand maar niet terug kan pakken komt opnieuw 2 legs achter te staan. Meulenkamp komt opnieuw in zijn eigen leg in problemen maar komt goed weg via een 90-finish terwijl de Belg op D8 stond te wachten. Dan krijg Meulenkamp onverwacht een kans om op 4-4 te komen en pakt die met beide handen aan.

Het word een best of 3 voor wie er naar de tweede ronde mag. Beide mannen hielden hun eigen legs en zo kwam er een laatste leg aan te pas; 5-5 en Meulenkamp mocht beginnen. De Decker nam het voortouw en met een 180 op een beslissend moment. Via dubbel 12 pakte ‘The Real Deal’ de 6-5 overwinning voor eigen publiek en zo mag Ron Meulenkamp al weer naar huis.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mike de Decker: 94,25 / 46,15%
Ron Meulenkamp: 91,34 / 62,50%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *