Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeffrey de Zwaan

De Zwaan kent succesvolle start in Hongarije

Jeffrey de Zwaan heeft in Boedapest de tweede ronde van de Hungarian Darts Trophy bereikt. ‘The Black Cobra’ versloeg zonder goed te spelen de Hongaar Andras Borbely.

Jeffrey de Zwaan staat voor misschien wel de belangrijkste maanden in zijn nog jonge carrière. De Nederlander moet vol aan de bak om zijn tourkaart te behouden, te beginnen met een duel tegen Andras Borbely op de Hungarian Darts Trophy. In zijn jacht op een WK-plek een wedstrijd die hij moest winnen. De nog maar 17-jarige Hongaar miste in de eerste leg meteen een dure pijl op tops, waardoor De Zwaan meteen toesloeg. Een 19-darter volgde, waardoor meteen al een gat geslagen werd.

Met een 17-darter haakte Borbely aan, maar De Zwaan volgde met een 15-darter. Beide mannen hielden weer hun eigen leg, waarna De Zwaan met een 17-darter nog een break vond. Borbely miste de bull voor een 164 en betaalde daar meteen een hoge prijs voor. ‘The Black Cobra’ wist zo uitstekende zaken te doen, want met een 19-darter won hij ook de wedstrijd. Zonder goed te spelen toch belangrijke ponden verzamelen, waarna nu Rob Cross wacht als volgende uitdaging.

Jeffrey de Zwaan: 84.88 / 40%
Andras Borbely: 79.57 / 40%

Image courtesy of FOTO: Sven Mandel
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *