Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeffrey de Zwaan

De Zwaan verliest openingswedstrijd in Praag

Vanmiddag is de tweede editie van de Czech Darts Open gestart. In de vierde partij van de middagsessie kwam Jeffrey de Zwaan in actie. In een spannende wedstrijd werd slechts één break fataal voor de Nederlander. Lees hier meer

Jeffrey de Zwaan mocht de partij beginnen en hield dankzij een 180’er en dubbel 10 zijn eigen leg. Ook Mickey Mansell hield zijn eerste eigen leg, dit deed hij in 13 darts. Tot 3-3 hielden beide heren hun eigen legs erg eenvoudig. In de zevende leg kwam de eerste break op naam van de Noord-Ier. De Zwaan gooide een iets minder scorende leg en Mansell profiteerde gelijk met een 13-darter voor de break.

Die break wist Mansell ook te verzilveren door te starten met een maximale score en te eindigen met dubbel 12 voor een 5-3 voorsprong. In de negende leg kreeg Mansell twee matchdarts, maar die werden gemist. Hierdoor kon De Zwaan in 14 darts toch zijn eigen leg houden. Daar bleef het wel bij voor de Nederlander, met een 60-finish won Mansell met 6-4 en zien we hem zaterdag terug in de tweede ronde tegen landgenoot Brendan Dolan.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mickey Mansell: 97,02 / 60%
Jeffrey de Zwaan: 88,51 / 50%

Image courtesy of FOTO: Sven Mandel
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *