Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeffrey de Zwaan

De Zwaan verliest van Oostenrijkse cultheld Schnier

Voor Jeffrey de Zwaan zit de Austrian Darts Open er na één wedstrijd op. De Nederlander kreeg zes matchdarts, maar het was de Oostenrijkse qualifier Hannes Schnier die de wedstrijd met 6-5 won. Lees hier meer.

Jeffrey de Zwaan begon prima aan de wedstrijd. Nadat de eerste drie legs met de darts mee gingen, brak De Zwaan in de vierde leg via dubbel 4 voor een 3-1 voorsprong. Een leg later werd de break ook verzilverd door ‘The Black Cobra’; 4-1. Daarna gingen er 3 legs met de darts mee voor een 5-3 tussenstand. Ondertussen had De Zwaan al 3 matchdarts gemist voor een 6-2 overwinning.

In de negende leg brak Hannes Schnier met een 14-darter terug naar 5-4. Een leg later kreeg De Zwaan opnieuw 3 pijlen voor de wedstrijd, maar miste opnieuw. Schnier gooide tops en dwong zo een beslissende leg af. De Zwaan mocht de elfde leg beginnen, maar de Oostenrijker was ijzersterk met scoren. De Zwaan kreeg één kans om de wedstrijd te winnen, maar kreeg 164 niet van het bord. ‘The Ram’ gooide dubbel 10 en maakte daarmee de comeback compleet, hij wint na een 5-2 achterstand!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Hannes Schnier: 82,97 / 60%
Jeffrey de Zwaan: 87,82 / 22,7%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *