Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeffrey de Zwaan

De Zwaan wint Nederlands onderonsje van Van der Voort

Dit paasweekend wordt in München de German Darts Grand Prix afgewerkt. In de vierde partij van de avondsessie op dag één was Jeffrey de Zwaan in een Nederlands onderonsje met 6-5 te sterk voor Vincent van der Voort. Lees hier meer.

Het was Jeffrey de Zwaan die de partij mocht beginnen en dit deed in 18 darts. Van der Voort hield ook zijn eigen leg, nadat De Zwaan twee pijlen miste voor de break. Tot 4-4 gingen alle legs met de darts mee. Zo wist De Zwaan finishes van 78,92 en 66 te gooien, terwijl Van der Voort een knappe 66-finish gooide nadat De Zwaan de bull had gemist voor de break.

In leg 9 kwam dan eindelijk de break, die werd gemaakt door Van der Voort. Met 3 keer 140 en een 81-finish in 11 darts kwam de Nederlander op matchpoint; 5-4. Toch kon ‘The Dutch Destroyer’ het niet in zijn eigen leg afmaken. Van der Voort vond de triples niet, waardoor De Zwaan met een 104-finish meteen terug brak en de beslissende leg zelf mocht beginnen. De elfde ging erg gelijk op, maar dankzij een belangrijke 140-score en een 98-finish zien we ‘The Black Cobra’ morgen terug in de tweede ronde.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Jeffrey de Zwaan: 95,12 / 42,9%
Vincent van der Voort: 94,68 / 62,5%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *