Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Koha Kokiri

Deelnemers World Series in ‘Down ‘Under’ bekend

In augustus staan er drie World Series of Darts-toernooien op het programma in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgelopen week werden er verschillende kwalificatietoernooien gespeeld, waardoor de deelnemers nu zo goed als bekend zijn. Lees hier meer.

Volgende maand worden de Queensland Darts Masters (12-13 Augustus), New South Wales Darts Masters (19-20 Augustus) en de New Zealand Darts Masters (26-27 Augustus) gespeeld. In elk toernooi nemen 7 PDC-spelers en Fallon Sherrock het op tegen 8 spelers uit Oceanië. De volgende 8 spelers zullen geplaatst zijn op de drie toernooien:

Peter Wright
Gerwyn Price
Michael Smith
Michael van Gerwen
James Wade
Jonny Clayton
Joe Cullen
Fallon Sherrock

Queensland Darts Masters

Bij de 8 Oceanische qualifiers van elk toernooi zitten drie PDC-tourkaarthouders; Simon Whitlock, Damon Heta en Gordon Mathers. Voor de Queensland Darts Masters hebben Bailey Marsh, Koha Kokiri, Dave Marland en Joe Comito de DPA-kwalificatietoernooien (voor spelers uit Australië) gewonnen. Haupai Puha bleek de beste te zijn in het kwalificatietoernooi van de DPNZ (spelers uit Nieuw-Zeeland).

Simon Whitlock
Damon Heta
Gordon Mathers
Bailey Marsh
Koha Kokiri
Dave Marland
Joe Comito
Haupai Puha

New South Wales Darts Masters

Bij de New South Wales Darts Masters worden Whitlock, Heta en Mathers vergezeld met opnieuw 4 DPA Qualifiers. Dave Marland, Koha Kokiri, Raymond O’Donnell en Mal Cuming wisten zich te kwalificeren. Het DPNZ-kwalificatietoernooi werd opnieuw gewonnen door ‘Hopes’, Haupai Puha.

Simon Whitlock
Damon Heta
Gordon Mathers
Dave Marland
Koha Kokiri
Raymond O’Donnell
Mal Cuming
Haupai Puha

New Zealand Darts Masters

Het drieluik in ‘Down Under’ wordt afgesloten in Nieuw-Zeeland. Daar nemen naast de drie tourkaarthouders, 4 spelers uit Nieuw-Zeeland en nog één speler uit Australië het op tegen de wereldtop. Voor de spelers uit Nieuw-Zeeland werden er twee kwalificatietoernooien gespeeld, Bernie Smith en Kayden Milne mochten zegevieren. De overige twee plaatsen worden toegezegd aan de top 2 van de DPNZ Tour na het vierde toernooi (4 augustus). Op dit moment zijn dat Ben Robb en Warren Parry. In Australië ging Mal Cuming met het ticket ervandoor.

Simon Whitlock
Damon Heta
Gordon Mathers
Bernie Smith
Kayden Milne
DPNZ Tour Nummer 1
DPNZ Tour Nummer 2
Mal Cuming

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *