Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
US Darts Masters 2022

Deelnemersveld US Darts Masters bekend

Het deelnemersveld voor de World Series in New York is bekend. Afgelopen weekend werden de laatste kwalificatietoernooien afgewerkt voor spelers in Noord-Amerika. Lees hier meer.

Op 2 en 3 juni nemen acht PDC-spelers het op tegen acht spelers uit Noord-Amerika. Vijf spelers uit Noord-Amerika hadden hun deelname al veiliggesteld. Matt Campbell, Jeff Smith en Jules van Dongen zijn uitgenodigd aangezien ze in het bezit zijn van een PDC-tourkaart. Alex Spellman won afgelopen december de CDC Continental, terwijl Jim Long als runner-up van de Cross-Border Challenge ook mag terugkeren op het unieke podium in Madison Square Garden.

Afgelopen weekend werden er in Indianapolis twee kwalificatietoernooien gespeeld, waarbij de winnaar van elk kwalificatietoernooi zich plaatste voor het hoofdtoernooi. Jason Brandon en JT Davis slaagden erin om één van de twee toernooien te winnen en zich zo te kwalificeren. Daarnaast wist de Canadese speler Jake MacMillan ook een ticket te bemachtigen, omdat hij de beste speler was over beide toernooien.

Dit betekent ook dat we topspelers in Noord-Amerika zoals Danny Baggish, Leonard Gates, Danny Lauby, Jacob Taylor en David Cameron allemaal niet in actie gaan zien.

Naast het World Series-toernooi staat ook het North American Championship op het programma, hierin strijden de acht Noord-Amerikanen voor een plaats op het PDC WK.

PDC-spelers
Michael Smith
Peter Wright
Michael van Gerwen
Gerwyn Price
Rob Cross
Luke Humphries
Dimitri van den Bergh
Nathan Aspinall

Noord-Amerikaanse spelers
Matt Campbell
Jeff Smith
Jules van Dongen
Alex Spellman
Jim Long
Jason Brandon
JT Davis
Jake MacMillan

Image courtesy of FOTO: Ed Mulholland (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *