Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Lauby

Deelnemersveld US Darts Masters compleet

Het deelnemersveld van de World Series of Darts toernooi in Noord-Amerika is afgelopen nacht compleet gemaakt door twee kwalificatietoernooien te houden in Brownsburg. Lees hier meer.

Afgelopen vrijdagavond/nacht werden in het Amerikaanse Brownsburg twee kwalificatietoernooien georganiseerd voor Noord-Amerikaanse spelers. In totaal streden 80 spelers om 4 felbegeerde tickets. De winnaars van beide toernooien kwalificeerden zich, net als de top 2 van de Order of Merit van de twee toernooien.

David Cameron wist het eerste toernooi te winnen door Danny Lauby in de finale te verslaan met 5-2. Even later tijdens het tweede toernooi werd bekend dat Lauby zich ook had gekwalificeerd, hij had genoeg punten behaald. In het tweede toernooi bleven Leonard Gates en Doug Boehm over. Beide heren hadden zich met een finaleplaats al gekwalificeerd en hoefde de finale niet meer gespeeld te worden.

Op de US Darts Masters op 3 en 4 juni zullen ze worden vergezeld door 7 PDC-topspelers, Fallon Sherrock en de vier Noord-Amerikanen die op het moment in het bezit zijn van een PDC-tourkaart.

Op 4 juni zal in de middagsessie de North American Championship worden gespeeld, waarbij de 4 qualifiers en de 4 Noord-Amerikaanse tourkaarthouders het tegen elkaar opnemen. De winnaar van het toernooi verdiend een ticket naar het PDC WK van 2023.

Bekijk hieronder alle deelnemers.

Top 8 geplaatste spelers:
Peter Wright
Gerwyn Price
Michael van Gerwen
Fallon Sherrock
James Wade
Michael Smith
Gary Anderson
Jonny Clayton

Noord-Amerikaanse PDC-tourkaarthouders:
Jeff Smith
Danny Baggish
Matt Campbell
Jules van Dongen

Qualifiers:
David Cameron
Danny Lauby
Leonard Gates
Doug Boehm

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *