Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Deelnemersveld World Series Finals bekend gemaakt

Dinsdagochtend heeft de PDC het deelnemersveld voor de World Series of Darts Finals bekend gemaakt, die van 18-20 September op het programma staat in Oostenrijk. Lees hier meer.

Tot zover zijn er nog geen World Series gespeeld dit jaar. De World Series in Australië, Nieuw-Zeeland en in Amerika zijn allemaal naar volgend jaar verschoven. Over de World Series in Denemarken en Duitsland is tot zover nog niks bekend, dus de kans is groot dat we dit jaar alleen de World Series of Darts Finals te zien gaan krijgen.

Het deelnemersveld bestaat uit 8 geplaatste spelers en 16 ongeplaatste spelers. De ongeplaatste spelers spelen in de eerste ronde tegen elkaar, de winnaars treffen dan in de tweede ronde een geplaatste spelers.

De 8 geplaatste spelers zijn:
Michael Van Gerwen
Peter Wright
Gerwyn Price
Michael Smith
Rob Cross
Nathan Aspinall
Daryl Gurney
Gary Anderson

Er zijn in totaal 12 spelers uitgenodigd door de PDC, een aantal zouden oorspronkelijk deelnemen aan de World Series. Zo zou Jeff Smith deelnemen aan de US Darts Masters, Kyle Anderson en Cody Harris aan de World Series in ‘Down Under’ en Darius Labanauskas aan de Nordic Darts Masters. Ook is Fallon Sherrock uitgenodigd, die normaal gesproken mee zou doen aan alle World Series.

Bekijk hieronder de 12 uitgenodigde spelers:
James Wade
Dave Chisnall
Ian White
Dimitri Van den Bergh
Mensur Suljovic
Fallon Sherrock
Simon Whitlock
Damon Heta
Kyle Anderson
Cody Harris 
Jeff Smith
Darius Labanauskas 

Ten slotte wordt er nog een Qualifier gespeeld voor de tourkaarthouders, waar 4 tickets te verkrijgen zijn. Deze Qualifier wordt een dag voor de start van de Autumn Series gespeeld.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *