Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Dennie Olde Kalter en Heine Uuldriks delen de punten in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond werd de derde week van de Dutch Darts Quarantine League afgesloten met een partij tussen Heine Uuldriks en Dennie Olde Kalter. Lees hier meer over het wedstrijdverloop. 

Dennie Olde Kalter wist de bull te winnen en mocht de partij beginnen. Echter deed de speler uit Hengelo dat niet zo best, met een 18-darter plaatste Uuldriks meteen de break. De break werd verzilverd met een 14-darter voor een 2-0 voorsprong. Met een 17-darter hield Olde Kalter vervolgens zijn eigen leg en kwam zo terug tot 2-1. De vierde leg was een goede leg van beide heren, waar Olde Kalter 199 wegzette op dubbel 11 wist Uuldriks met een 177-score en tops de leg te houden. Met een 77-finish hield Olde Kalter zijn eigen leg voor 3-2.

De zesde leg was een matige leg van beide heren, maar Uuldriks hield de leg in 21 darts voor 4-2. Met een 16-darter hield Olde Kalter zijn eigen leg en bleef in de buurt van Uuldriks. In de achtste leg wist Olde Kalter te profiteren van de slechte leg van de speler uit Sappemeer, met een 17-darter brak Olde Kalter terug naar 4-4.

De break werd in de negende leg verzilverd in 15 darts waardoor Olde Kalter op voorsprong kwam; 5-4. Uuldriks antwoordde geweldig, want met een 12-darter kwam hij terug tot 5-5. In de elfde leg wist Uuldriks slechts één triple te raken, waardoor Olde Kalter met een 50-finish zijn eerste punt van de competitie pakte. In de laatste leg van de wedstrijd miste Olde Kalter dubbel 5 op een 89-finish voor de zege, maar met een hele belangrijke 80-finish zorgde Uuldriks ervoor dat het toch 6-6 werd.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Heine Uuldriks: 85,8 / 55%
Dennie Olde Kalter: 85,9 / 40%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Dennie Olde Kalter en Heine Uuldriks delen de punten in Dutch Darts Quarantine League