Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
John Desreumaux

Desreumaux en Verdonck uitgenodigd voor MODUS Super Series 4

John Desreumaux en Sven Verdonck zijn de volgende twee spelers die in de aankomende MODUS Super Series zullen meedoen. ADC Europe bevestigde de deelname via hun social mediakanalen. Lees hier meer.

John Desreumaux en Sven Verdonck zullen in de tweede week van MODUS Super Series 4 gaan strijden om de weektitel en een plaats in Champions Week.

De Belg Desreumaux maakte naam voor zichzelf door in 2021 het Malta Open te winnen en daardoor zich te kwalificeren voor het WDF WK van 2022. Hierbij wist hij zijn openingsronde te winnen van Donovan Lottering, waarna hij in de tweede ronde nipt verloor van de nummer 6 geplaatste James Hurrell. Dit jaar heeft ‘Killer Bee’ ervoor gekozen om het te proberen bij de PDC. De 48-jarige deed in januari mee aan Q-School, maar gooide geen hoge ogen. Desreumaux staat na negen toernooien op plaats 155 van de Challenge Tour Order of Merit.

Sven Verdonck is een ervaren Belg die in het verleden het BDO-circuit is afgelopen en de laatste jaren vooral actief is op het circuit van de WDF. De hoogtepunten voor de 47-jarige darter zijn het kwalificeren voor het BDO WK van 2017 en het bereiken van de laatste 16 van de World Masters in 2015.

Meer informatie over de MODUS Super Series vind je hier.

Overzicht ADC Europe Qualifiers – Super Series 4
Week 1 (8 t/m 14 mei): Wesley Harms en Youri Brouwer
Week 2 (15 t/m 21 mei): John Desreumaux en Sven Verdonck

Image courtesy of FOTO: Chris Sargeant (Tip Top Pics)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *