Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Devon Petersen

Devon Petersen te sterk voor De Zwaan in Hildesheim

Vrijdag is de tweede Euro Tour van start gegaan, de German Darts Championship in Hildesheim. In de zesde partij van de avond nam Jeffrey de Zwaan het op tegen Devon Petersen. Lees hier het wedstrijdverslag terug.

De partij werd begonnen door Jeffrey de Zwaan met een maximale score. Devon Petersen begon meteen erg scherp aan de partij, met een 130-finish in 12 darts brak de Zuid-Afrikaan meteen in de eerste leg. Petersen wist de break niet te verzilveren, hij miste twee darts op tops. De Zwaan profiteerde door via dubbel 16 terug te breaken. Met een 68-finish plaatste Petersen de derde break op een rij en kwam zo 2-1 voor. Met een 16-darter verzilverde Petersen zijn eigen leg en kwam zo 3-1 voor. In de vijfde leg miste Petersen 4 darts op de dubbel, waardoor De Zwaan met een 60-finish zijn eigen leg hield.

Petersen miste een leg later wederom drie darts op de dubbel, met een geweldige 104-finish brak ‘The Black Cobra’ terug naar 3-3. De Zwaan wist de break niet te verzilveren, dit keer miste hij twee darts op de dubbel. Via dubbel 10 brak ‘The African Warrior’ opnieuw en hield in 13 darts zijn eigen leg voor 5-3. Met een 44-finish wist Petersen de partij af te sluiten met een 6-3 zege.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Devon Petersen: 94,57 / 33,33%
Jeffrey de Zwaan: 83,75 / 50%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *