Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Devon Petersen

Devon Petersen te sterk voor De Zwaan

Vrijdagavond stond de laatste 64 gepland voor de UK Open. In totaal deden 8 Nederlanders een gooi naar de laatste 32, waaronder Jeffrey de Zwaan. Hij mocht het in de tweede wedstrijd op baan 6 opnemen tegen Devon Petersen. Lees hier meer.

Superstart voor Petersen

Devon Petersen mocht de partij beginnen en deed dat met twee maximale scores om uiteindelijk zijn eigen leg te houden in 13 darts. Een break volgde in leg twee, met een 112-finish kwam de Zuid-Afrikaan op een 2-0 voorsprong. Die voorsprong werd uitgebreid tot 5-0. Daarna gingen er drie legs met de darts mee. Petersen miste drie pijlen op de dubbel, waarna De Zwaan terug brak naar 6-3. De break werd verzilverd en zo gingen de heren pauzeren met een 6-4 tussenstand.

De Zwaan snel uitgeschakeld

Na een korte pauze begon De Zwaan erg goed, maar wist de dubbel niet te raken. Er werden 6 dubbels gemist, waardoor Petersen toch zijn eigen leg hield. Een leg later viel toch opnieuw een break voor ‘The African Warrior’, met een 14-darter werd het 8-4. Dit achterstand wist de Nederlander niet meer goed te maken, hij won nog één leg waardoor hij met 10-5 verloor.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Devon Petersen: 95,2 / 36%
Jeffrey de Zwaan: 91,5 / 28%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *