Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Devon Petersen

Devon Petersen winnaar eerste editie PDC Darts At Home

Woensdagavond speelden 5 PDC Tourkaarthouders in de eerste editie van PDC Darts At Home. Uiteindelijk wist Devon Petersen het toernooi te winnen. Lees hier meer. 

Het PDC Darts At Home was een toernooi met 5 PDC Tourkaarthouders die het thuis opnamen tegen elkaar in een poulesysteem. De 5 spelers die woensdagavond meededen waren Devon Petersen, Chris Dobey, Luke Humphries, Matthew Edgar en Ted Evetts.

Devon Petersen begon zijn avond met een eenvoudige 4-1 zege op Chis Dobey. In de tweede wedstrijd van de avond verloor Petersen met 4-2 van Luke Humphries, die eindigde op een gemiddelde van 109,1. De laatste twee wedstrijden van de avond wist ‘The African Warrior’ wel te winnen. Petersen wist tweemaal 4-2 te winnen van Ted Evetts en Matthew Edgar.

Petersen eindigde als eerste in de poule met 1 leg verschil van Chris Dobey, die alleen van de Zuid-Afrikaan verloor. Luke Humphries en Ted Evetts wonnen allebei twee wedstrijden, terwijl Matthew Edgar alle wedstrijden van de avond verloor.

Bekijk hier alle wedstrijden en uitslagen terug. Bekijk hieronder de eindstand van de eerste editie van PDC Darts At Home. Het lijkt er op dat de PDC dit de aankomende weken nog wel eens wil doen.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *