Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Meulenkamp

Deze Week: Alles of niets in Coventry

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 46: 9 November – 15 November.

Maandag 9 November: Grand Slam of Darts Qualifier
Tijd: 19.00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect

Volgende week maandag begint de Grand Slam en dus is het tijd voor de Qualifier deze week. Als start van de Winter Series mogen op de maandag alle Tour Card houders die zich nog niet hebben verzekerd van een plek op het prestigieuze toernooi proberen om zich alsnog van een startplek te verzekeren. Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode zijn er volgende week bij, een stuk of 15 andere landgenoten zullen nog proberen zich bij de acht te verdienen plekken te spelen. Ook namen als Daryl Gurney, Dave Chisnall en Adrian Lewis moeten aan de bak.

Dinsdag 10 November – Zaterdag 14 November: Winter Series, Players Championship 19 t/m 23
Tijd: 15.00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect, PDC.tv

Een ongelofelijk spannende week gaat dit worden. De laatste vijf Players Championship van het jaar staan op het programma, met kwalificatiemogelijkheden voor maar liefst drie TV-toernooien. De winnaar van de Winter Series mag namelijk naar de Grand Slam, de top 64 van de Players Championship Order of Merit mag naar de Players Championship Finals en zaterdag eindigt ook de strijd om WK plekken via de Pro Tour. Genoeg om voor te spelen dus. Een leger aan Nederlandse spelers heeft zich ook gemeld in Coventry, waarbij spelers als Ron Meulenkamp en Jelle Klaasen alles op alles moeten zetten willen ze nog het WK halen. Kortom, een week om van te smullen.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *