Deze Week: Australië en Verenigde Staten in spotlights tijdens rustige week

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 22: 27 Mei – 2 Juni

Vrijdag 31 Mei – Zondag 2 Juni: DPA Pro Tour 19 t/m 22
Tijd: 3:00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect

Voor de professionals staan er deze week geen toernooien op de planning, maar dat betekent niet dat al het darten stil ligt. In Australië wordt namelijk de DPA Pro Tour weer hervat. Aangezien het aantal toernooien terug is geschroefd van 30 naar 26 is dit al het op één na laatste weekend, en dus erg belangrijk. Damon Heta heeft met nog acht toernooien te gaan een voorsprong van 30 punten op nummer twee James Bailey, maar Bailey liet in het vorige weekend zien de strijd nog niet opgegeven te hebben. Het belooft ook dit weekend vuurwerk te worden.

Zaterdag 1 Juni – Zondag 2 Juni: CDC Tour 5 en 6
Tijd: 24:00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect

Een aantal uren later wordt er in Skokie, een kleine plaats in de buurt van Chicago, begonnen aan het derde weekend van de CDC Tour. De beste spelers uit de Verenigde Staten en Canada nemen het tijdens twee toernooien tegen elkaar op, waaronder Jeff Smith, Darin Young, Chuck Puleo, Jim Long en John Part. Voor Young, Puleo en Long is dit weekend de ideale voorbereiding voor de World Cup, die volgende week wordt gehouden in Hamburg. Young en Long hebben op dit moment de WK-plekken in handen, komt daar na dit weekend verandering in?

Deel met:


Plaats een reactie