Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dimitri van den Bergh - UK Open 2024

Deze Week: België gaat uit zijn dak

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 10: 4 Maart – 10 Maart.

Donderdag 7 Maart: Premier League 6, Brighton
Tijd: 20.00
Waar te volgen: Viaplay, www.pdc.tv/live-scores

Na de UK Open gaat de Premier League rustig verder, deze week in Brighton. Peter Wright, die afgelopen weekend wel de laatst 16 haalde, wil hier van de hatelijke nul af komen. Hiervoor zal hij af moeten rekenen met Michael Smith, die de laatste weken ook niet in vorm lijkt. Luke Humphries mag na zijn verloren finale van zondag de avond openen tegen Gerwyn Price, terwijl Rob Cross en Michael van Gerwen elkaar in partij twee treffen. Nathan Aspinall en Luke Littler maken de kwartfinales compleet.

Vrijdag 8 Maart – Zondag 10 Maart: Belgian Darts Open, European Tour 1
Tijd: 13.00 & 19.00
Waar te volgen: Viaplay, www.pdc.tv/live-scores

Darten leeft in België, maar nadat Dimitri van den Bergh afgelopen week de UK Open won heeft het nog een zetje gekregen. Aankomend weekend zal Wieze drie dagen lang uitpuilen met dartfans. De derde editie van de Belgian Darts Open, en de start van het nieuwe European Tour-seizoen, belooft nu al een succes te worden. Op vrijdagavond zal Van den Bergh als held worden ontvangen, terwijl er nog vijf van zijn landgenoten in actie komen. Vanuit Nederland doen er in totaal negen spelers mee: Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode stromen op zaterdag in. Gian van Veen, Raymond van Barneveld, Richard Veenstra, Jermaine Wattimena, Berry van Peer en Chris Landman betreden op vrijdag het podium.

WDF Weekend

7 – 10 Maart: Isle of Man Classic & Isle of Man Masters

Bij de WDF belooft het een mooi weekend te worden op het eiland Isle of Man. Met twee toernooien in de categorie ‘Zilver’, plus nog een aantal toernooien die niet meetellen voor de ranglijst, is er zowel genoeg te verdienen als te genieten.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *