Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Matt Campbell

Deze Week: Blijft Campbell domineren?

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 32: 9 Augustus – 15 Augustus

Maandag 9 Augustus: UK European Tour Associate Member Qualifier 1 en 2
Tijd: 11.00
Waar te volgen: tv.dartconnect

Net als tijdens het Challenge Tour weekend in Duitsland krijgen de spelers uit de UK ook de kans op plaatsing voor de European Tours. Oorspronkelijk stonden op maandag drie qualifiers op het programma, maar dit is echter veranderd naar twee. Geen goed teken voor de derde European Tour van het jaar dus. Jim Williams en Adam Smith-Neale, overtuigend de twee beste spelers afgelopen weekend, zullen hopen hun debuut te mogen maken op dit podium.

Vrijdag 13 Augustus – Zondag 15 Augustus: CDC Tour Canada 1, 2 en 3
Tijd: 21.00
Waar te volgen: tv.dartconnectpdc.tv

In navolging van het weekend in de Verenigde Staten begint nu ook de Canadese versie van de CDC Tour. Matt Campbell is de grote favoriet, zeker nadat hij ook al twee keer een titel wist te winnen op de Europese Challenge Tour. Jeff Smith heeft ook aangegeven mee te doen, maar hij zal het bij de eerste drie toernooien laten. Geen concurrent voor Campbell dus om het WK-ticket. Jim Long is dat wel: hij mag worden aangewezen als de grootste tegenstander van Campbell.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *