Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gerwyn Price - International Darts Open 2023

Deze Week: Drie op een rij voor Price?

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 14: 3 April – 10 April.

Donderdag 6 April: Premier League Darts 10, Birmingham
Tijd: 20.00
Waar te volgen: Viaplay, live.dartsdata

Jonny Clayton zorgde er vorige week met zijn overwinning voor de dat spanning in de Premier League nog niet verdwenen is. Het is aan de Welshman om in Birmingham de jacht op plek vier verder door te zetten. In de tweede wedstrijd van de avond treft hij Nathan Aspinall, de huidige nummer vier. Michael van Gerwen opent de avond tegen Chris Dobey, terwijl Dimitri van den Bergh de moeilijke taak krijgt Gerwyn Price af te stoppen. Peter Wright en Michael Smith sluiten de eerste ronde af.

Zaterdag 8 April – Maandag 10 April: German Darts Grand Prix, European Tour 3
Tijd: 13.00 Middag, 19.00 Avond
Waar te volgen: Viaplay, live.dartsdata

Gerwyn Price hoopt een geweldig paasweekend te vieren in München. Voor de verandering wordt er gespeeld van zaterdag tot en met maandag: de Welshman hoopt met een derde titel op rij de European Tour voor even gedag te zeggen (Price kwalificeerde zich niet voor ET5 t/m 8). Michael van Gerwen zal hem in ieder geval niet stoppen: de Nederlander neemt een weekend vrijaf. Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zijn wel aanwezig, net zoals de winnaar van de Dutch Open, Berry van Peer. Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Jeffrey de Zwaan maken het Nederlandse zestal compleet, terwijl Jules van Dongen ook in actie komt.

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *