Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld

Deze Week: European Tour-trein raast door

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 36: 5 September – 11 September.

Vrijdag 9 September – Zondag 11 September: European Tour 11, German Darts Open
Tijd: 13.00 Middagsessies, 19.00 Avondsessies
Waar te volgen: PDC.tv, live.dartsdata

In sneltreinvaart raast de PDC de komende weekend door Europa. Hongarije is nog maar net verlaten of het darts-circus strijkt al weer neer in Duitsland. Het elfde European Tour-toernooi van het jaar vindt plaats in Jena. Vier Nederlanders komen er op de vrijdag in actie: Raymond van Barneveld en Martijn Kleermaker keren terug op het podium, terwijl Geert Nentjes en Danny van Trijp ook in actie komen. Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert beginnen op de zaterdag en zullen hopen op een beter weekend dan vorige week. De geplaatste spelers moeten aan de bak om niet weer zo’n flater te slaan als in Hongarije.

Zaterdag 10 September – Zondag 11 September: CDC Pro Tour 10 t/m 12
Tijd: 16.00 zaterdag, 17.00 zondag
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect

Aan de andere kant van de oceaan worden er op hetzelfde moment twee plekken voor het WK verdeeld. In Ontario, Canada, vinden de laatste drie toernooi van de CDC-tour plaats. Danny Baggish heeft uitstekende papieren om terug te keren op het WK, terwijl David Cameron en Jacob Taylor strijden om het Canadese plekje in Ally Pally.

WDF Weekend

11 September: Taranaki Open

Vanaf volgende week wordt het weer strijden in Engeland om vele punten, dit weekend staat er alleen in Nieuw-Zeeland een toernooi op het programma. Wel weer een uitstekende kans voor Haupai Puha en Ben Robb om hun plaatsen op het WDF WK te verstevigen in dit toernooi uit de categorie ‘Zilver’.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *