Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Deze Week: Internationaal gezelschap in Salzburg

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 38: 14 September – 20 September.

Maandag 14 September – Woensdag 16 September: Autumn Series, Players Championship 16 t/m 18
Tijd: 12.00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect, PDC.tv

De Autumn Series gaat deze week nog drie dagen verder, bij verschijnen van dit artikel is dag drie van de vijf al halverwege. Gisteren was Damon Heta verrassend de sterkste, en zagen we ook een sterke Joe Cullen. Welke winnaars komen er deze week bij?

Vrijdag 18 September – Zondag 20 September: World Series Finals
Tijd: 19.00 Nederland
Waar te volgen: videoland, RTL7 (alleen zondagavond)

Het lijkt een beetje vreemd: een World Series Finals terwijl er dit jaar geen enkele World Series is gehouden. Toch heeft de PDC ervoor gekozen om dit toernooi te laten staan, en op basis van uitnodigingen en vier qualifiers het veld op te maken. Met Michael van Gerwen en Vincent van der Voort, die zich vorige week kwalificeerde, staan er twee Nederlanders in Salzburg. Zij worden vergezeld door de wereldtop, al is Gary Anderson er niet bij. Damon Heta wel, en met een toernooizege op zak vorige week is hij een outsider.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *