Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Deze Week: Kolkende avond in Rotterdam

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 12: 21 Maart – 27 Maart.

Donderdag 24 Maart: Premier League Darts 7, Rotterdam
Tijd: 20.00
Waar te volgen: Viaplay, live.dartsdata

Corona gooide de afgelopen twee jaar roet in het eten, maar dit jaar is het dan eindelijk weer zover: de Premier League keert terug in Rotterdam. In Ahoy vindt deze week de zevende avond van het dartsspektakel plaats. Michael van Gerwen zal vol vertrouwen aan deze nieuwe uitdaging beginnen. De Nederlander treft in de laatste wedstrijd van de eerste ronde Michael Smith. Mocht hij deze partij winnen, dan volgt dan een Welshman: Gerwyn Price treft namelijk Jonny Clayton. Peter Wright en James Wade trappen de avond af, waarna ook Gary Anderson en Joe Cullen elkaar nog treffen. Hoe de avond ook verloopt, het belooft zeker een feestje te worden.

Zaterdag 26 Maart – Zondag 27 Maart: Players Championship 7 & 8
Tijd: 13.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect

Na de Premier League keert de PDC niet terug naar Engeland, maar reist het door naar Duitsland. In Niedernhausen vindt het vierde weekend van de Players Championships plaats. Met Damon Heta en Jim Williams kende afgelopen weekend twee winnaars van buiten de top 16, en dit zou ook aankomend weekend weer kunnen gebeuren. De verwachting dat een aantal Britten niet afreist zou hieraan mee helpen. Martin Schindler, die op de zondag de halve finale haalde, zal in eigen land proberen verder te stoten, terwijl de Nederlanders ook op jacht gaan naar betere resultaten.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *