Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Vincent van der Voort

Deze Week: Laatste kans richting World Matchplay

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 27: 4 Juli – 10 Juli.

Donderdag 7 Juli – Maandag 11 Juli: Players Championship 18 t/m 21 & European Tour Qualifiers 10+11
Tijd: 13.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Rowby-John Rodriguez kwam afgelopen weekend niet alleen enorm dichtbij het winnen van een eerste titel: had hij zijn matchdart wel raak gegooid, dan was hij ook verzekerd van de World Matchplay. Nu wacht hem nog vier zenuwslopende dagen, maar met hem zullen nog veel meer spelers deze zenuwen voelen. De laatste vier toernooien voor de World Matchplay beloven in ieder geval spektakel. Vincent van der Voort is één van de mannen die hoopt op het juiste moment zijn vorm te hebben gevonden, want ‘The Dutch Destroyer’ staat nu virtueel nog niet in Blackpool. Adrian Lewis staat nipt boven de streep en kan ook vol aan de bak. Daarnaast kan er in zo’n blok van vier toernooien ook veel prijzengeld worden verdiend richting andere TV-toernooien, zoals natuurlijk het WK. Op de donderdag is er met twee kwalificatietoernooien voor de European Tour ook nog belangrijk prijzengeld binnen te slepen richting de World Grand Prix en het EK.

WDF Weekend

8 – 11 Juli: England Open
8 – 11 Juli: England National Singles
9 – 10 Juli: Apatin Open (Servië)
9 – 10 Juli: Serbia Open

De WDF lag een weekje stil, maar komt terug met meteen vier toernooien. In de Britse badplaats Burnham-on-Sea vinden er twee toernooien in de categorie ‘Zilver’ plaats, terwijl in Servië twee toernooien in de categorie ‘Brons’ op het programma staan.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *