Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld - European Darts Matchplay 2023

Deze Week: PDC ontwaakt uit zomerslaap

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 34: 21 Augustus – 27 Augustus.

Zaterdag 26 Augustus – Zondag 27 Augustus: Players Championship 17 & 18
Tijd: 13.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Nadat Nathan Aspinall op 23 Juli de World Matchplay won ging de PDC in de vakantie-modus. Ja, er werden nog twee toernooien gespeeld in Australië en Nieuw-Zeeland, maar het profcircuit kwam even stil te liggen. In Hildesheim ontwaken deze week de meeste spelers uit hun zomerslaap. De tweede helft van het seizoen zal voor velen een nieuwe start betekenen: wordt het WK wel of niet gehaald, zijn er nog mogelijkheden om andere TV-toernooien te halen? Qua vorm krijgen we zaterdag de eerste antwoorden. Gary Anderson, Michael Smith, Michael van Gerwen en Danny Noppert zijn er niet bij, maar meer dan twintig Nederlanders gaan wel op jacht naar nieuwe titels.

Zondag 27 Augustus: Chinese Premier League Final
Tijd: n.n.b.
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Na Luke Littler en Wessel Nijman wordt dit weekend de volgende WK-deelnemer bekendgemaakt. In China mag de winnaar van de Chinese Premier League een ticket gaan boeken richting ‘Ally Pally’. Xiaochen Zong won de editie van vorig jaar, maar moest toen zijn uitnodiging afslaan. Dit jaar is hij weer de grote favoriet, maar nu wil hij wel dolgraag naar Londen afreizen.

WDF Weekend

25 – 27 Augustus: Murray Bridge Classic (AUS)

Ook dit weekend wordt er weer gespeeld in Australië. In de categorie ‘Brons’ zijn er punten te verdienen tijdens de ‘Murray Bridge Classic’.

Image courtesy of FOTO: Chris Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *