Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Dirk van Duijvenbode

Deze Week: Profs mogen weer aan de bak

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 24: 14 Juni – 20 Juni

Maandag 14 Juni – Donderdag 17 Juni: Super Series 4, Players Championship 13 t/m 16
Tijd: 15.00 (Maandag, Dinsdag, Woensdag), 13.00 (Donderdag)
Waar te volgen: tv.dartconnectpdc.tv

De Premier League zit erop, tijd voor Players Championship. Na een pauze van meer dan een maand na de vier toernooien in Duitsland keert het circus nu weer terug in Engeland, Milton Keynes om precies te zijn. Deze terugkeer naar de UK betekend daarnaast ook meteen de terugkeer van alle topspelers. Gerwyn Price keert terug na zijn positieve test en dus twee maanden zonder darten. Hij zal zich meteen willen bewijzen, maar ook Michael van Gerwen zal dit willen. De Nederlander staat dit jaar nog steeds zonder titels. Dirk van Duijvenbode won wel al een titel en hij zal hopen op nog maar weer eens goede resultaten. Met twintig Nederlanders aan de start valt er voor ons weer veel te genieten. Lukt het weer een landgenoot toe te slaan?

WDF Weekend

18 Juni – 20 Juni: Cherry Bomb International (Brons)
19 Juni: New Zealand Masters (Zilver)

De WDF-toernooien zullen de aankomende weken steeds meer op gang komen. Dit weekend staan er twee internationale toernooien gepland: de Cherry Bomb International in de Verenigde Staten en de New Zealand Masters in, jawel, Nieuw Zeeland. Vooral voor de regionale rankings zijn dit belangrijke toernooien: de beste spelers van beide landen krijgt namelijk een plek op het WDF WK. Het toernooi in Nieuw Zeeland zal echter ook invloed kunnen hebben op de wereldranglijst. Het toernooi is gemarkeerd in de categorie ‘zilver’, waardoor de winnaar maar liefst 90 punten bij kan schrijven.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *