Deze Week: Prolongeert Anderson titel in Blackpool?

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 30: 22 Juli – 28 Juli

Maandag 22 Juli – Zondag 28 Juli: World Matchplay
Tijd: 20:00 Avondsessies
Waar te volgen: RTL7

Voor de Nederlanders waren de eerste twee dagen op de World Matchplay niet bepaald een succes. Michael van Gerwen wist zonder goed te spelen wel te winnen, voor Danny Noppert, Jeffrey de Zwaan en Jermaine Wattimena viel het doek al snel. Vanavond komt de laatste Nederlander in ronde één in actie. Vincent van der Voort neemt het op tegen een in topvorm verkerende Peter Wright en kan dus zijn borst natmaken. Jonny Clayton en Keegan Brown mogen de avond beginnen, waarna ook Simon Whitlock vs John Henderson en Daryl Gurney vs Ricky Evans op het programma staat. Vanaf dinsdag begint ronde twee, waarna er wordt toegewerkt naar de ontknoping op zondagavond. Titelverdediger Gary Anderson zit nog in het toernooi, kan hij dit jaar weer winnen?

Zaterdag 27 Juli – Zondag 28 Juli: Asian Tour 9 en 10
Tijd: 3:00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect

In Hongkong wordt er op zaterdag begonnen aan het op één na laatste weekend van de Asian Tour 2019. Met nog maar vier toernooien voor de boeg stijgt de spanning naar grote hoogte, zeker omdat er een strijd los lijkt te barsten tussen vijf spelers voor vier WK plekken. Lourence Ilagan gaat ruim aan kop en kan zijn WK-ticket dit weekend gaan behalen, maar Noel Malicdem, Seigo Asada, Paul Lim en Royden Lam staan erg dicht op elkaar. Elke overwinning kan op het einde de doorslag geven, dus volop spanning dit weekend.

Zaterdag 27 Juli – Zondag 28 Juli: Super League Germany 3
Tijd: 13:00 Nederland
Waar te volgen: https://www.facebook.com/SuperleagueDartsGermany/

De topspelers van onze Oosterburen mogen in Kreuztal beginnen aan de derde speeldag van de Super League Germany. Gabriel Clemens gaat aan kop en zal hopen dit na dit weekend nog steeds te doen. Voor hem is de Super League meer een training, aangezien hij zich al via de Pro Tour gaat plaatsen. Voor nummer drie Martin Schindler kan dit een ontsnappingsroute richting Ally Pally zijn, hij is op de Pro Tour bezig aan een slecht seizoen. Na zijn overwinning op MVG op de World Series zal hij nu echter vol vertrouwen zitten.

Deel met:


Plaats een reactie