Deze Week: RVB-mania in Keulen

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 28: 8 Juli – 14 Juli

Vrijdag 12 Juli – Zaterdag 13 Juli: German Darts Masters
Tijd: 20:00 Nederland
Waar te volgen: RTL7

Nathan Aspinall greep in Las Vegas de eerste titel op de World Series 2019, een week later strijkt het PDC-circus neer in Duitsland, Keulen om precies te zijn. De German Darts Masters staan op het programma, met twee Nederlanders in actie. Van Gerwen hoopt aan zijn vorm te werken richting de Matchplay, want de laatste weken is het niet al te best. Raymond van Barneveld verschijnt ook aan de oche. In zijn laatste jaar mag hij ook in Keulen afscheid gaan nemen, misschien is het wel zijn laatste toernooi in Duitsland. Net als in de VS zijn ook Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson en Daryl Gurney aanwezig, terwijl Mensur Suljovic en James Wade ook meedoen. Geen Aspinall dus, en zo krijgen we een nieuwe winnaar. Dit zou ook zomaar een Duitser kunnen zijn, want met Max Hopp, Martin Schindler en Gabriel Clemens doen er drie gevaarlijke spelers mee. Zij worden in hun thuisland vergezeld door Nico Kurz, Kevin Münch, Robert Marijanovic, Christian Bunse en Maik Langendorf.

Zaterdag 13 Juli – Zondag 14 Juli: Challenge Tour 9 t/m 12
Tijd: 11:00 Nederland
Waar te volgen: tv.dartconnect

In Peterborough wordt er een doorstart gemaakt op de Challenge Tour. Het laatste weekend 9 weken geleden en nu mogen de spelers zonder Tour Card dus weer aan de bak. Jesus Noguera won toen als eerste Spanjaard een toernooi, terwijl met Cameron Menzies ook nog een excentriekeling won. Veel Nederlanders worden er ook deze keer verwacht. Patrick van den Boogaard greep vorig weekend nipt mis, misschien is het dit weekend wel raak.

 

Deel met:


Plaats een reactie