Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gian van Veen - European Darts Grand Prix 2023

Deze Week: Van Veen en Nijman op jacht naar meer

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 23: 5 Juni – 11 Juni.

Vrijdag 9 Juni – Zondag 11 Juni: Development Tour 11 t/m 15
Tijd: 10.00
Waar te volgen: tv.dartconnect.com

Bij de profs ligt het darten even een weekje stil, maar de jeugd mag bij de PDC wel aan de bak. In Hildesheim staan er weer vijf toernooien op de planning. Luke Littler en Gian van Veen domineerden de eerste twee weekenden: de 16-jarige Littler won twee toernooien, Van Veen won er zelfs drie. Wessel Nijman bezet op dit moment plek drie, wat een plek op het WK én een tourkaart op zou leveren.

WDF Weekend

9 – 11 Juni: Kassiaru Cup & Kassiaru Open (EST)
9 – 11 Juni: Oregon Open (VS)
10 -11 Juni: Australian Masters

Bij de WDF zullen dit weekend de ogen vooral gericht zijn op Australië, waar een toernooi uit de categorie ‘Zilver’ op het programma staat. In Estland worden twee toernooien uit de categorie ‘Brons’ georganiseerd, terwijl ook in de Verenigde Staten een toernooi in die categorie plaatsvindt.

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *