Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Aileen de Graaf

Deze Week: Vrouwen jagen op plek in Blackpool

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 25: 19 Juni – 25 Juni.

Zaterdag 24 Mei – Zondag 25 Mei: Women´s Series 9 t/m 12
Tijd: 10.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Na de World Cup wordt het aankomend weekend weer zenuwslopend spannend in Duitsland. Na de vier toernooien van de Women’s Series die op zaterdag en zondag plaatsvinden staat het deelnemersveld aan de Women’s World Matchplay vast. Beau Greaves weet nu al dat zij als nummer één naar Blackpool mag afreizen, terwijl ook Mikuru Suzuki, Rhian O’Sullivan en Robyn Byrne vrij zeker van hun plek zijn. Fallon Sherrock en Lisa Ashton, die vorig jaar nog domineerden op de Women’s Series, staan op plek vijf en zes. Aileen de Graaf gaat als nummer zeven het laatste weekend in: de Nederlandse heeft zo een goede uitgangspositie om zich ook dit jaar te kwalificeren. Noa-Lynn van Leuven hoopt er ook bij te zijn: de 26-jarige staat nu nog op plek negen.

WDF Weekend

23 – 25 Juni: Balaton Darts Masters & Balaton Darts Classic (HON)

Hongarije kon op de World Cup of Darts geen potten breken, maar in het land vinden dit weekend wel gewoon twee toernooien bij de WDF plaats. Twee keer wordt er gedart in de categorie ‘Brons’.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *