Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Raymond van Barneveld - PDC World Championship 2024

Deze Week: Wereldtop bezoekt Den Bosch

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 4: 22 Januari – 28 Januari.

Vrijdag 26 Januari – Zaterdag 27 Januari: Dutch Darts Masters
Tijd: 19.00
Waar te volgen: RTL7, Viaplay, www.pdc.tv/live-scores

Dubbel feest deze week: niet alleen reist de PDC af naar Nederland, ook zijn beide dagen volledig te zien op RTL7. De tweede editie van de Dutch Darts Masters, dit keer gehouden in Den Bosch, wordt een strijd tussen de wereldtop en het beste wat ons land te bieden heeft. Acht Nederlanders verschijnen er aan de oche: Michael van Gerwen hoort bij de acht geplaatste spelers, terwijl ook Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld er logischerwijs bij zijn. Gian van Veen, Jermaine Wattimena, Vincent van der Voort en Kevin Doets maken het achttal compleet, terwijl ook Belg Dimitri van den Bergh een uitnodiging kreeg. In Bahrain trapte Luke Littler het seizoen meteen af met een zege: kan het inmiddels 17-jarige fenomeen ook in Nederland zegevieren?

WDF Weekend

26 – 28 Januari: Romanian Classic & Romanian Open

Na een weekend vol glitter en glamour in Las Vegas begint dit weekend ook in Europa het nieuwe WDF-seizoen. Met twee toernooien in de categorie ‘Zilver’ zijn er genoeg punten te verdienen in Roemenië: vanuit Nederland gaan onder andere Alexander Merkx, Jimmy van Schie en Anca Zijlstra op titeljacht.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *