Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode vs Danny Noppert

Deze Week: World Cup vol verrassingen?

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 24: 12 Juni – 18 Juni.

Donderdag 15 Juni – Zondag 18 Juni: World Cup of Darts
Tijd: Vrijdag 12.00, Donderdag t/m Zaterdag 13.00 & 19.00
Waar te volgen: Viaplay, live.dartsdata.com

Bij menig dartsfan zal dit weekend rood omcirkeld zijn op de kalender: de World Cup of Darts staat op het programma. Voor de eerste keer wordt het toernooi volledig in koppels gespeeld, waardoor verrassingen op de loer liggen. Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode verdedigen de Nederlandse eer, nadat Michael van Gerwen zich terugtrok. Het duo is als derde geplaatst, achter de twee grote favorieten Engeland en Wales. Simon Whitlock en Damon Heta hopen hun titel dit jaar te verdedigen, terwijl ook Peter Wright en Gary Anderson met Schotland weer op een zege uit zijn. Het toernooi staat echter bekend om zijn verrassingen: kan, zeker met het nieuwe format, een ander land stunten?

WDF Weekend

18 Juni: New Zealand Open

Aan de andere kant van de wereld worden dit weekend plekken voor het WDF WK van 2024 uitgedeeld. In Nieuw-Zeeland vindt een toernooi plaats in de categorie ‘Goud’: niet alleen levert het een bak aan punten op, de winnaars plaatsen zich ook meteen voor Lakeside volgend jaar.

Image courtesy of FOTO: Karim Rahnama (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *