Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gerwyn Price

Deze Weken (!): het PDC WK!

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 50, 51 en 52: 13 December – 2 Januari

Woensdag 15 December: PDC WK 2022
Tijd: Middagsessies 14.00, avondsessies 20.00
Waar te volgen: RTL7, Videoland, live.dartsdata

Het is december, de kerst komt eraan en dat betekent maar één ding: het PDC WK gaat van start! Drie weken lang wordt er in Alexandra Palace gedart om de wereldtitel. Prolongeert Gerwyn Price zijn titel, keert Michael van Gerwen weer terug op de troon of gaat er iemand anders met de hoofdprijs van 500.000 pond vandoor? 10 Nederlanders openen de jacht op de grootste prijs in darts. Eén daarvan is Raymond van Barneveld: wat kan ‘Barney’ bij zijn terugkeer? Darts Actueel houdt u het hele WK op de hoogte. Voorafgaand aan de sessies elke sessie worden de wedstrijden voorbeschouwd, uitgebreide verslagen van de wedstrijden worden geplaatst zodat u alles nog rustig kunt nalezen en in het toernooicenter blijft u op de hoogte van alle uitslagen.

Deze Week keert terug op 3 januari 2022. De volledige redactie van Darts Actueel wenst u veel kijkplezier, een prettige kerst en alvast een fijne jaarwisseling.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *