Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Peter Wright - WK Darts 2022

Deze Weken (!): Kerst in Ally Pally

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 49: 5 December – 11 December.

Donderdag 15 December – Dinsdag 3 Januari: PDC WK 2023
Tijd: Middagsessies 13.30, avondsessies 20.00
Waar te volgen: Viaplay, live.dartsdata

De kerst is in aantocht en buiten dalen de temperaturen alleen maar: het PDC WK komt als geroepen. Het grootste toernooi van het jaar keert deze week terug in Alexandra Palace, en met 12 Nederlanders komen er genoeg landgenoten in actie. De eerste acht dagen van het toernooi worden de eerste twee rondes afgewerkt, waarna er na kerst verder wordt gespeeld. In het nieuwe jaar staan de kwartfinales, halve finale en finale op het programma. Darts Actueel houdt u tijdens het WK volledig op de hoogte. Voorafgaand aan elke sessie worden de wedstrijden voorbeschouwd, uitgebreide verslagen van alle partijen worden geplaatst en in het toernooicenter blijft u op de hoogte van alle uitslagen.

Deze Week keert terug op 9 januari. De redactie van Darts Actueel wenst u alvast een prettig kerst, een fijne jaarwisseling én vooral heel veel kijkplezier.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *