Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode bereikt finaledag in Hildesheim

Zaterdag wordt de tweede ronde van de German Darts Championship afgewerkt in Hildesheim. In de derde partij wist Dirk van Duijvenbode te winnen. Hij versloeg Darius Labanauskas met 6-3. Lees hier meer.

Dirk van Duijvenbode mocht de partij beginnen en deed dat erg sterk. Hij begon met een 180’er en hield via dubbel 5 zijn eigen leg. Van Duijvenbode zette dat scorend door naar leg twee en dat leverde hem een break op via dubbel 6. De break werd ook verzilverd, met een 90-finish met twee keer dubbel 18 stond er al snel een 3-0 voorsprong op het bord voor de Nederlander. Toch gaf Darius Labanauskas wat tegengas. Met een 14-darter wist hij zijn eigen leg te houden en brak met een belangrijke 64-finish naar 3-2.

Toch kon de Litouwer de break niet verzilveren. Een aantal zwakke scores van Labanauskas leverde Van Duijvenbode met een 89-finish meteen de rebreak op. Een 15-darter zorgde er vervolgens voor dat ‘The Titan’ op matchpoint kwam. Met een 80-finish bleef Labanauskas in de wedstrijd, maar zag Van Duijvenbode in leg 9 via dubbel 8 de 6-3 overwinning pakken.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dirk van Duijvenbode: 96,54 / 37,5%
Darius Labanauskas: 92,54 / 50%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *