Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode - Baltic Sea Darts Open 2023

Dirk van Duijvenbode bereikt finaledag in Zwolle

Dirk van Duijvenbode is de tweede Nederlander die doorgedrongen is naar de finaledag van de Dutch Darts Championship. Van Duijvenbode was zaterdagavond met 6-4 te sterk voor Mickey Mansell. Lees hier meer.

Mickey Mansell mocht de wedstrijd beginnen, maar kwam met veel geluk weg. Dirk van Duijvenbode miste een 74-finish op tops, waarna Mansell met een 56-finish toch op een 1-0 voorsprong kwam. Van Duijvenbode antwoordde erg sterk. Met een 86-finish in 12 darts hield hij zijn eigen leg en brak in de derde leg in 13 darts naar een 2-1 voorsprong.

Toch kon de Nederlander break niet verzilveren. De Noord-Ier brak met een 62-finish meteen terug naar 2-2. Mansell pakte daarna ook de voorsprong terug, met een 95-finish kwam hij op een 3-2 voorsprong. Daarna gingen er 3 legs met de darts mee voor een 4-4 tussenstand. In de negende leg plaatste Van Duijvenbode toch opnieuw de break, dit keer met een 96-finish. In de tiende leg wist de Nederlander de partij toch naar zich toe te trekken. Na 7 gemiste matchdarts, ging de achtste matchdart in dubbel 4 en zien we ‘Aubergenius’ zondagmiddag terug tegen Dave Chisnall.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dirk van Duijvenbode: 97,14 / 31,6%
Mickey Mansell: 92,70 / 50%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *