Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode weinig moeite met Zonneveld

Zaterdagmiddag stond de tweede ronde van Players Championship Finals op het programma in Coventry. In de laatste partij op baan twee namen twee Nederlanders het op tegen elkaar, Dirk van Duijvenbode en Niels Zonneveld. Lees hier meer.

Dirk van Duijvenbode won de bull en mocht daarom dit Nederlands onderonsje beginnen. Van Duijvenbode begon goed, want met een 16-darter hield hij zijn eigen leg. Niels Zonneveld miste een 103-finish op dubbel 12 om zijn eigen leg te houden, waarna Van Duijvenbode via dubbel 10 de break plaatste. Met een 91-finish wist ‘The Titan’ de break te verzilveren voor een 3-0 voorsprong.

Zonneveld kreeg in zijn eigen leg 5 darts op de dubbel, maar werden allemaal gemist. Hiervan wist Van Duijvenbode opnieuw van te profiteren, via dubbel 8 brak hij voor de tweede keer. Dit keer verzilverde Van Duijvenbode de break niet, met twee maximale scores en dubbel 10 brak Zonneveld terug tot 4-1. Zonneveld stond vervolgens na 12 darts op tops, maar kreeg geen kans. Van Duijvenbode plaatste de derde break op een rij met een 100-finish en kwam zo op matchpoint; 5-1. In de zevende leg misten beide heren de dubbels, maar wist Van Duijvenbode in 19 darts toch met 6-1 te winnen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dirk van Duijvenbode: 92,70 / 42,86%
Niels Zonneveld: 92,80 / 11,11%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *