Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode wint Nederlands onderonsje

De achtste partij van dag 1 van het European Darts Championship ging tussen de Nederlanders Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode. Het was een Nederlands onderonsje. Lees hieronder hoe de partij ging tussen de beide Nederlanders.

Van Duijvenbode mocht de wedstrijd beginnen. Van Duijvenbode begon goed aan de partij. Van Duijvenbode kwam op 1-0 voorsprong door dubbel 10 uit te gooien met zijn tweede pijl. Van Duijvenbode kwam als snel op 2-0 voorsprong a.d.h.v. een goede leg. In de derde leg mistte Noppert wel een 130-finish op dubbel 5. Maar Van Duijvenbode stond al te wachten op 25 en gooide hij ook in twee pijlen op dubbel 8 uit. Van Duijvenbode kwam dus op 3-0 voorsprong. Al gauw kwam Van Duijvenbode op 4-0 voorsprong met een 14-darter. In leg 5 begon Van Duijvenbode ook goed en gooide dubbel 2 in één keer uit om op 5-0 voorsprong te komen.

Noppert kon nog wel een 136-finish uitgooien, maar dat lukte hem ook niet. Daardoor gooide ”Titan” een 52-finish (D20+D6) uit om de wedstrijd te winnen met 6-0.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 92,93 / 0%
Dirk van Duijvenbode: 98,02 / 42,86%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *