Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Dartclub Nijkerk

Doe mee aan de Summer Ranking in Nijkerk

DartClub Nijkerk organiseert in samenwerking met onze hoofdsponsor de ‘Dartshop Midden Nederland SUMMER RANKING 2021’! Een vrij binnen te lopen toernooi met darters van alle niveaus. Ben je minder ervaren of alleen nog thuisdarter? Dan zijn deze avonden een prima manier om je eens te meten met andere darters. Lees hier meer.

Als je niet voor de geldprijzen wilt darten, ben je niet verplicht om alle data aanwezig te zijn. Je kunt per avond inschrijven (inschrijven op de avond op locatie). Kom je voor de absolute winst? Dan ben je alle 8 weken welkom!

Vooral na de lange ‘corona’ stop is het heerlijk weer eens tegen andere darters te gooien en het gaat natuurlijk allemaal om het plezier. De darters die goed presteren worden beloond! Iedere speelavond kun je een Dartshop Midden Nederland waardebon winnen als je 3e, 2e of 1ste in de winnaars- of verliezersronde wordt. Aan het eind van de 8 avonden wordt het inschrijfgeld als prijzengeld uitgekeerd aan de beste darters van alle avonden.

Speeldata
Elke avond start om 20:00 uur, waar de locatie al om 19:00 uur open is voor het eventuele ingooien. Bekijk hieronder de data voor de Summer Ranking.

Maandag 5 juli
Maandag 12 juli
Maandag 19 juli
Maandag 26 juli
Maandag 2 augustus
Maandag 9 augustus
Maandag 16 augustus
Maandag 23 augustus

Locatie
Dartclub Nijkerk
Nachtegaalsteeg 4
3862 WH Nijkerk

Deel dit:
Lees ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *