Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
NK Darts 2024

DOE MEE: Schrijf je in voor het NK Darts in Driebergen-Rijsenburg

Op zondag 2 juni staat het NK Darts 2024 op het programma. Dit evenement is de laatste NDB ranking van het Winmau NDB Rankingseizoen 2023-2024 en zal plaatsvinden in Health Center Hoenderdaal. Lees hier meer.

Naast de Nederlandse titel zijn er tijdens het NK meer punten te verdienen en ook is het prijzengeld hoger dan tijdens een regulier toernooi. Zo wint de beste heer in de heren A categorie €1.000,- en de winnaar bij de dames €600,-. Ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters welke na het NDB Rankingseizoen op 7 juli gehouden zal worden. De online inschrijving is inmiddels weer geopend!

Waar is de komende NDB Ranking?

Nederlands Kampioenschap Darts 2024
Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7, 3972 NA Driebergen-Rijsenburg

Inschrijven Heren A en dames

Heren A en dames kunnen alleen vooraf inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar info@ndbdarts.nl.

Je kunt je inschrijven tot zaterdagmiddag 1 juni 2024 – 15.00 uur. De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Inschrijven overige categorieën

De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een digitaal inschrijfbriefje in op de locatie!

Extra

Naast de Nederlandse titel zijn er tijdens het NK meer punten te verdienen en ook is het prijzengeld hoger dan tijdens een regulier toernooi. Zo wint de beste heer in de heren A categorie €1.000,- en de winnaar bij de dames €600,-. Ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters welke na het NDB Rankingseizoen op 7 juli gehouden zal worden.  

De Nederlands kampioen bij de heren A en de top 5 van de NDB Ranking heren A krijgen nog een geweldige prijs. Zij krijgen de unieke kans om zich samen met het TOTO Dart Kings team voor te bereiden op en deel te nemen aan het kwalificatietoernooi voor het PDC wereldkampioenschap 2025. Inschrijfgeld, reis en verblijf worden allemaal geregeld.

Livestream

De finales van het NK zullen weer LIVE te zien zijn op Eyecons. Om deze livestream te bekijken moet je even een account aan maken. Dit is heel simpel en snel geregeld. Eenmaal een account kun je altijd alle stream van het NDB rankingseizoen 2023-2024 bekijken.

Wacht niet langer en SCHRIJF JE NU IN!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *