Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Doets pakt punt tegen Uuldriks na comeback in Dutch Darts Quarantine League

Vrijdagavond stond dé kraker van de Dutch Darts Quarantine League op het programma. Kevin Doets en Heine Uuldriks namen het op tegen elkaar. Beide heren verloren nog geen wedstrijd. Lees hier meer over het wedstrijdverloop. 

Kevin Doets wist de bull te winnen en mocht de partij beginnen. Heine Uuldriks schoot uit de startblokken met een 180 in zijn eerste worp. Met een 13-darter plaatste de Groninger meteen de break. De break werd verzilverd met een 97-finish voor een 2-0 voorsprong. In de derde leg miste Doets een 100-finish op tops, waardoor Uuldriks met een 60-finish voor de tweede keer brak.

Met een 15-darter brak Doets in de vierde leg terug en wist de break via dubbel 10 te verzilveren; 3-2. Dankzij een 17-darter hield Uuldriks zijn voorsprong en kwam op 4-2. Met een 16-darter plaatste Uuldriks opnieuw de break. In leg 8 miste Doets 4 darts op de dubbel voor 5-3, Uuldriks profiteerde en pakte via dubbel 10 het eerste punt.

Met een knappe 108-finish hield Doets zijn eigen leg en kwam zo terug tot 6-3. Uuldriks kon het in zijn eigen leg afmaken, maar wist geen triple te raken. Doets profiteerde en brak met een 15-darter terug naar 6-4. De eigen leg werd vervolgens ook gehouden en zo moest er een beslissende leg aan te pas komen om te beslissen of het 6-6 of 7-5 werd. Het werd een leg die lang dichtbij elkaar zat. Uuldriks kreeg 120 niet uit, met een perfecte 180 en dubbel 7 wist Doets de comeback compleet te maken; 6-6!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Kevin Doets: 89,2 / 35%
Heine Uuldriks: 84,3 / 38%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Doets pakt punt tegen Uuldriks na comeback in Dutch Darts Quarantine League