Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets - PDC World Championship 2024

Doets snel klaar in München: Joyce wint in openingswedstrijd

De German Darts Grand Prix was van korte duur voor Kevin Doets. In de openingswedstrijd van het toernooi moest de Nederlander zich meerdere erkennen in Ryan Joyce; 6-4. Lees hier meer.

Beide heren begon ijzersterk aan de allereerste wedstrijd van de German Darts Grand Prix in München. Doets miste een 124-finish om in 12 direct te breaken, waarna Joyce met een waanzinnige 150-finish toch wel zijn eigen leg kon houden. Een leg later werd Doets wél gebroken en kwam Joyce zo op een 2-0 voorsprong. Deze achterstand kon Doets snel goed maken, met een 18- en 13-darter bracht de Nederlander de partij weer in evenwicht; 2-2.

Nadat Joyce zijn eigen leg hield, kreeg Doets twee pijlen op de dubbel om ook zijn eigen leg te houden, maar miste. Joyce strafte dit wederom direct af en kwam met een 16-darter weer op een break voorsprong. Net als bij 2-0 kon de Engelsman deze break niet verzilveren. Doets produceerde een 15-darter om terug te breaken om vervolgens in 14 pijlen er 4-4 van te maken. Toch was het Joyce die net op tijd wakker was en met een 16- en 12-darter (87-finish) de partij toch naar zich toe trok.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Ryan Joyce: 95,40 / 54,5%
Kevin Doets: 94,29 / 26,7%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *